Intuitie: De kracht van denken zonder erbij na te denken - Gladwell, Malcolm (Amsterdam Contact, 2005)
Inleiding - Het beeldhouwwerk waar iets mis mee was1. De theorie van de flinterdunne informatieplakjesHoe je heel ver kunt komen met een klein beetje kennis2. De gesloten deur Het verborgen leven van onmiddellijke oordelen3. Het onbesuisde oordeel over Warren Harding Waarom we vallen voor lange, donkere, knappe mannen4. Paul van Ripers grote triomf Georganiseerde spontaniteit5. Kenna's dilemma De juiste - en verkeerde - manier om mensen te vragen wat ze leuk en lekker