Jazztublieft 3: A wide range of jazz from Flanders - Jazztublieft (Belgium Flanders Music Centre, 2009)
Deze cd-compilatie werd samengesteld naar aanleiding van de derde Flemish Jazz Meeting, een initiatief van De Werf/Jazz Brugge, Muziekcentrum Vlaanderen en JazzLab Series. Naast informatie over de groepen bevat het booklet ook een "Flemish Jazz Directory"