Johan van Meurs: een studie over een pionierend orgeladviseur 1-2/2 - Brouwer, Jacob Koenraad Geert (The Hague, 2016)
Proefschrift ter verkrijging van de graad van Doctor aan de Universiteit Leiden op gezag van de Rector Magnificus prof. mr. C.J.J.M. Stolker, volgens besluit van het College voor promoties te verdedigen op 8 juni 2016.