Lexicon Vlaamse componisten geboren na 1800 - Roquet, Flavie (Roeselare Roularta Books, 2007)
Voor de eerste keer in de muziekgeschiedenis van Vlaanderen verschijnt er een lexicon met biografieën, opuslijsten en gerichte bibliografie van meer dan 2000 componisten in Vlaanderen geboren sinds 1800: een uniek naslagwerk dat snel een standaardwerk zal worden voor ieder die met muziek is begaan, en in het bijzonder met koormuziek.
Keywords: 19th Century (1801-1900); 20th Century (1901-2000); 21st Century (2001-2100); Music history; Composer; Encyclopedia; Flanders (Belgium)