Meesterstukken uit de filosofie - Van den Bossche, Marc (Lemniscaat Publishers, 2001)
Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat de bijdrage van Lieven de Cauter over Walter Benjamin zeer zwaar leunt op mijn prijswinnende doctoraalsciptie "Walter Benjamin en de Archeologie van de Moderniteit", die ik in 1998 onder supervisie van Dr. Heleen Pott en Dr. Joop de Jong aan de Universiteit van Maastricht publiceerde.Dat stemt me zeer bedenkelijk, om het mild uit te drukken!