Muziek in de 20ste eeuw - Nuchelmans, Jan 1950- (Baarn Ambo, 1995)
Aan de orde komen o.a. de componisten Alphons Diepenbrock, Willem Pijper en Jan van Gilse. Ook een essay over Rudolf Escher.
Keywords: Diepenbrock, Alphons -- 1862-1921; Pijper, Willem -- 1894-1947; Gilse, Jan van -- 1881-1944; 20th Century (1901-2000); Music history; Netherlands