Muzikale interpretatie vanuit het pragaticisme van Pierce - Senden, Yves (Antwerpen Universiteit Antwerpen, 2009)
Proefschrift voorgelegd tot het behalen van de graad van Doctor in de Kunsten aan de Universiteit Antwerpen, in samenwerking met het Koninklijk Conservatorium, Artesis Hogeschool Antwerpen.