Retorica - Aristoteles 384-322 BC (Groningen Historische Uitgeverij, 2004)
Studie van de Griekse filosoof (384-322 voor Chr.) over de welsprekendheid.
Keywords: Classical Antiquity (8th Century BC-6th Century AD); Rhetoric