Scriptieproblemen - Mirande, Marcel; Wardenaar, Els (Groningen Noordhoff uitgevers, 2011)
Nieuw in deze editie Scriptieproblemen is de verbreding naar de hedendaagse varianten van afstudeeronderwerpen in het HBO en WO. Daarnaast wordt er uitgebreid aandacht besteed aan het gebruik van internet als hulpmiddel bij het voorbereiden en schrijven van je scriptie.Dit boek helpt je bij het schrijven van je scriptie. Het helpt de typische scriptieproblemen te signaleren en te verduidelijken en er een goede, structurele aanpak voor te vinden. Veel studenten hebben al dankbaar gebruik gemaakt van de adviezen en aanwijzingen van Scriptieproblemen.