Selbstlose Musik: Texte - Briefe - Gespräche - Goeyvaerts, Karel; Delaere, Mark 1958- (Köln MusikTexte, 2010)
Een compromisloze en eigenzinnige componist. Dit is de noemer waaronder Mark Delaere Karel Goeyvaerts plaatst in zijn inleiding. Dit boek bevat een zelfportret, de geschriften, brieven, genoteerde gesprekken, programmateksten, een werkenlijst, discografie en bibliografie van Karel Goeyvaerts.
Keywords: Correspondence