Een studie van het muziekanalytisch denken over Béla Bartóks werk - Verspeurt, Veronique (Wetteren Universa, 1998)
Verhandelingen van de Koninklijke Vlaamse Academie voor Wetenschappen, Letteren en Schone Kunsten van België. Klasse der Schone kunsten, n° 66.Schlagworte: art kunst arts appliqueés applied art toegepaste kunsten Kunstnijverheid Kunstambachten architecture architectuur peinture painting schilderkunst sculpture beeldhouwkunst musique music muziek Brussel Paleis Academiën academien Verhandelingen Koninklijke Vlaamse Academie Wetenschappen Letteren schone kunsten verspeurt studie muziekanalytisch denken bela bartoks Béla Bartóks werk
Keywords: Bartók, Béla -- 1881-1945