Tarab: Over de reis, het verlangen en het voortdurende 'tussen': Relaas van een muzikaal-antropologische ontmoeting - Peeters, Annemarie (Leuven KUL, 2007)
Verhandeling aangeboden tot het verkrijgen van de graad van Licentiaat in de Sociale en Culturele Antropologie, KU Leuven, 2008