Van oud naar nieuw: Uitvoeringsstrategieën bij de vertolking van 20ste-eeuwse composities van K. Stockhausen, I. Xenakis en Ch. Wuorinen en hun invloed op een nieuw uitvoeringsconcept a.d.h.v. Paul Lansky's 'Heavy Set' voor tape - Callaert, Geert (Ghent, 2002)
Verhandeling tot het verkrijgen van de graag van 'laureaat van het Orpheus Instituut', voorgedragen door Geert Callaert. Mentor: Luc Van Hove.