Het wakende woord: Literatuur, ethiek en politiek bij Maurice Blanchot - Nordholt, Annelies S.; Kate, Laurens ten 1958-; Vanden Veire, Frank 1958- (Nijmegen SUN, 1997)
Beschouwingen over het werk van de Franse filosoof en schrijver (1907- ).
Keywords: Blanchot, Maurice -- 1934-2003; 20th Century (1901-2000); Philosophy; Literature; Ethics; Politics; France